Voor zowel particuliere als zakelijke cliënten biedt Other-wise verschillende programma's. Ieder programma kan binnen een week gestart worden. Je kunt dus direct aan de slag

Dynamiek & Evenwicht
Dit is een traject voor particulieren of voor hen die geen traject via hun werkgever willen.

LEES MEER

Building/Keeping Balance
Deze programma's worden voornamelijk ingezet bij zakelijke trajecten.
Keeping Balance wordt vooral preventief ingezet. Het voorkomt dat problemen ontstaan of verder uit de hand lopen. Het is tevens een zeer geschikt programma om je te versterken zodat tegenslagen minder vat op je krijgen. De kans dat je in conflicten verzeild raakt wordt middels de verkregen inzichten en vaardigheden aanzienlijk gereduceerd.
Building Balance is een programma dat ingezet wordt als er sprake is van o.a burn-out en langdurige uitval.

Angst en Fobieën
Angsten en fobieën kunnen een gigantische impact op je leven hebben en je levensvreugde en bewegingsvrijheid enorm belemmeren.

LEES MEER

Relaties
Heb je het gevoel dat er een steeds grotere kloof tussen jou en je partner ontstaat? Komen ruzies, spanningen en verwijten over en weer steeds vaker voor?

LEES MEER

Testing Balance
Dit is een meting waarbij direct zichtbaar wordt op welke vlakken je versterking kunt gebruiken. Testing Balance is zeer geschikt om te weten waar jij momenteel staat. Daarnaast is het voor bedrijven een effectief hulpmiddel om te beoordelen of iemand binnen een bepaald team of voor een bepaalde functie de juiste kandidaat is.

Systemische (tafel)opstellingen
Door middel van een opstelling wordt zichtbaar gemaakt welke oude dynamieken jouw hier en nu beïnvloeden en je mogelijk in de weg staan.
Binnen een relatie speelt de dynamiek van jouw familiesysteem een niet te onderschatten rol.
Vaak strijden jouw systeem en dat van je partner onbewust om voorrang, wat tot de nodige turbulentie kan leiden.
Door hier zicht op te krijgen en er mee aan de slag te gaan kunnen jullie voorkomen dat er nieuwe relatieproblemen ontstaan.